Duurzame projecten
voor alle inwoners van de gemeente Heerde

Heerde Energiek wil het gebruik van duurzame energie mogelijk maken voor alle inwoners van gemeente Heerde. Daarom worden er de komende tijd verschillende projecten opgestart waar inwoners van de gemeente aan kunnen deelnemen. 

Dak Doppenberg-Heerde Energiek
Dak Doppenberg

Ook u kunt deelnemen

De projecten van Heerde Energiek zijn voor alle inwoners van Heerde, ongeacht of uw (eigen) woning wel of niet geschikt is. U kunt uw woning of pand beschikbaar stellen voor een project óf meedoen aan een collectief project.

Heeft u:

  • een huis, garage of schuur met dak op het zuiden of plat dak, maar heeft u niet zomaar het geld liggen voor de investering in zonnepanelen?
  • een bedrijfspand, verenigingspand of perceel wat u beschikbaar wilt stellen voor zonnepanelen, maar gebruikt u zelf weinig energie?
  • een huurhuis of een eigen huis dat niet geschikt is voor zonnepanelen maar wilt u wel lokale, groene energie gebruiken?
  • kapitaal waarvoor u een investering met goed rendement zoekt?

Dan komen wij graag in contact!

Meedoen met zon op andermans dak?

Groene stroom uit je eigen omgeving zonder zelf te investeren in zonnepanelen? Heerde op Rozen maakt dit mogelijk door zonnesystemen op grote daken aan te leggen en daarbij gebruik te maken van de subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE).

In het project "Heerde op Rozen II"  is subsidie aangevraagd om 4 zonnedaken met bijna 800 zonnepanelen te realiseren bij een opslagloods, een agrarisch bedrijf, een manege en een voetbalclub.

Heerde op Rozen II heeft nog ruimte voor nieuwe deelnemers. We koersen af op een rendement van ongeveer 4% voor de deelnemers.

Heeft u interesse? Meld u met onderstaand formulier alvast aan.

De brochure met de definitieve voorwaarden is in ontwikkeling.

Dak ZonSimpel
Dak Marskamp
Dak SEH
dak Bijsterbosch