Energiecoach
voor groene energie

Energiecoaches

De energiecoaches  staan te popelen om de inwoners van gemeente Heerde gratis voorlichting te geven over de verduurzaming van hun woningen. De coaches zijn opgeleid om aan de  ‘keukentafel’ te praten over uw energieverbruik.

Bij besparen van energie hoeft u niet gelijk over te gaan tot het volledig isoleren van je woning. Ook het tochtstrip bij de brievenbus of folie achter de radiotoren helpt al. Elke stap telt en is waardevol.  De coaches komen bij u thuis. Samen bekijkt u wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen. Na afloop krijgt u een verslag waarmee u zelf aan de slag kunt.

De coaches van Heerde Energiek zijn vrijwilligers uit Heerde en omgeving. Ze gaan graag met u in gesprek en zijn erg gemotiveerd om mee te werken aan de verduurzaming van Heerde. Daarbij maakt het niet uit of het koopwoning dan wel een huurwoning is.

Belangstellenden voor een gesprek met een energiecoach kunnen contact opnemen.Uw gegevens:

=


Foto Jan de Groot

Jan de Groot

Mijn naam is Jan de Groot. Als elektrotechnicus van beroep werk ik graag mee aan het verduurzamen van onze samenleving. Ik ben ervan overtuigd dat die verduurzaming nodig is. En als energiecoach wil graag mijn medeburgers helpen hun weg te vinden in dit proces van verduurzaming.Uw gegevens:

=


icon

Gerrit Liefers

Ik ben Gerrit. Als energiecoach draag ik graag een steentje bij.

 

 

 Uw gegevens:

=


foto Jan Boutesteijn

Jan Boutesteijn

Mijn naam is Jan Boutesteijn. Ik ben als gecertificeerd projectmanager betrokken geweest bij grote projecten zoals vliegvelden en ziekenhuizen.
Als energiecoach weet ik mij mede verantwoordelijk voor een goed en duurzaam gebruik van de aarde.

 Uw gegevens:

=


DSC_6893-2 KOPIE

Jan Lammers

Mijn naam is Jan Lammers. Mijn vader had een loodgietersbedrijf in Heerde. Zelf ben ik in de wereld van de koeltechniek terechtgekomen en heb me altijd beziggehouden met besparing en hergebruik van energie.

 

 Uw gegevens:

=


Geraldine Kwekkeboom

Geraldine Kwekkeboom

Aandacht voor duurzaamheid heb ik  van huis uit meegekregen. Na een studie stedenbouwkunde ben ik ook afgestudeerd in milieukunde. Bezoeken aan India en Colombia hebben mij geleerd dat we veel zuiniger met energie en grondstoffen kunnen omgaan.Uw gegevens:

=


Foto Yerke

Yerke Nijboer

Binnenkort stelt Yerke hier zichzelf voor.Uw gegevens:

=


foto Aris Bakker

Aris Bakker

Gedurende de laatste jaren van mijn werkzaam leven was ik vooral betrokken bij energiebesparing in de bouwwereld. Ik hanteer als leidraad dat ook een kleinschalig, lokaal initiatief bijdraagt aan een betere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Vandaar dat energiecoach ben geworden.Uw gegevens:

=


icon

Jan-Willem Kuipers

Binnenkort stelt Jan-Willem hier zichzelf voor.

 

 Uw gegevens:

=


DSC_6899-2 KOPIE

Evert Schuurhuis

Ik woon sinds 1983 in Heerde en ben werkzaam geweest bij Bolletje als financial controller. Nu ik gepensioneerd ben, leek het mij leuk en goed om mijn ervaringen met energie besparen te delen. Ik ben een rekenkundig mens en dus goed in het uitrekenen van besparingen en rendementen.Uw gegevens:

=


foto Christine Steneker

Christine Steneker - De Mulder

Als energiecoach help ik graag bij het toekomstbestendig maken van woningen in Heerde. Dat wil ik doen door een luisterend oor te bieden en ondersteunende gesprekken te voeren. In mijn werk kwam in aanraking met een bedrijf dat duurzame energieproducten levert. Dat contact heeft mijn interesse in duurzaamheid gewekt.Uw gegevens:

=


icon

Energiecoach, iets voor jou?

Heb jij ook belangstelling om energiecoach te worden? Laat het weten aan Heerde Energiek.Uw gegevens:

=


De foto's zijn gemaakt door Helma Ruitenberg bij Villa Bakhuis in Veessen.