Steun het werk van de coöperatie
en word lid

Word lid

Steun het werk van de coöperatie

Het werk van Heerde Energiek komt voort uit het enthousiasme van een groep vrijwilligers uit de gemeente. Wilt u het werk van de energiecoöperatie steunen? Word dan lid!

Met elkaar, voor elkaar, van ons allen.

De ene hand wast de andere. Dat is de basis van samenwerking waarbij je allebei voordeel hebt. Dat is ook de basis van onze coöperatie. De één biedt een locatie voor een duurzaam project, de ander investeert in de aanschaf van de materialen en weer een ander neemt de stroom af die lokaal duurzaam is opgewekt.

De coöperatie is van ons allemaal. Wie participeert in Heerde Energiek heeft ook een stem in de coöperatie vergaderingen. U hebt dus lagere energiekosten, een hoger rendement en hebt zeggenschap over de toekomst.

Particulieren

Voor €25,- per jaar wordt u lid van Heerde Energiek. Als lid kunt u meepraten tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van de coöperatie en kunt u als eerste meedoen aan duurzame projecten.

Kleine bedrijven

Bedrijven tot 10 medewerkers kunnen voor €100,- per jaar lid worden van de energiecoöperatie. Hiermee wordt uw bedrijf vertegenwoordigd in de coöperatie en draagt u bij aan het werk van Heerde Energiek.

Grote bedrijven

Heeft uw onderneming meer dan 10 personeelsleden? Dan betaalt u €250,- per jaar voor een lidmaatschap. Hiermee is uw bedrijf vertegenwoordigd in de coöperatie en draagt u bij aan de activiteiten van Heerde Energiek.

Waarom meedoen?

Stroomkosten thermostaat

Lagere energiekosten

Zichtbaar rendement, ook in de winter!

Minder CO2 uitstoot, een beter milieu