Energiecoach op de markt

Energiecoach Heerde Energiek in gesprek

fotocredits: Helma Ruitenberg

De energiecoaches van Heerde Energiek ontmoeten graag de inwoners van Heerde op de weekmarkt! Elke eerste vrijdag van de maand zijn de energiecoaches van Heerde Energiek te vinden op de weekmarkt in Heerde. Ze staan klaar om antwoord te geven op al uw vragen over energie besparen.

De energiecoaches van Heerde Energiek zijn actief sinds 2020. Ze voeren keukentafelgesprekken bij mensen thuis en denken mee welke energiebesparende maatregelen kunnen worden toegepast in het huis.

De wens om te verduurzamen wordt steeds groter, dat merkt ook coördinator van het Energiecoaches project, Leonie Meppelder. “Het aantal aanvragen voor een bezoek van een energiecoach neemt toe. Verduurzamen en kosten besparen zijn een grote motivatie voor de inwoner” aldus Leonie.

In 2022 (m.u.v. juli en augustus) is het mogelijk om de coach te ontmoeten in het dorp in Heerde. U kunt daar ter plekke een vraag stellen, maar het is ook mogelijk om uw gegevens achter te laten zodat de coach op een later moment bij u thuis komt.

Meer informatie over Heerde Energiek en de energiecoaches is te vinden op www.heerde-energiek.nl.