Energiecoaches staan klaar voor u!

foto start energiecoaches

Dertien energiecoaches  staan te popelen om de inwoners van gemeente Heerde gratis voorlichting te geven over de verduurzaming van hun woningen. De coaches zijn opgeleid om aan de  ‘keukentafel’ te praten over uw energieverbruik.

Bij besparen van energie hoeft u niet gelijk over te gaan tot het volledig isoleren van je woning. Ook het tochtstrip bij de brievenbus of folie achter de radiotoren helpt al. Elke stap telt en is waardevol.  De coaches komen bij u thuis. Samen bekijkt u wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen. Na afloop krijgt een verslag waarmee u zelf aan de slag kunt.

De coaches van Heerde Energiek zijn vrijwilligers  uit Heerde. Ze vinden het gewoon leuk om met u in gesprek te gaan en zij zijn erg  gemotiveerd zijn om mee te werken aan de verduurzaming van Heerde. Daarbij maakt het niet uit of het koopwoning dan wel een huurwoning is.

Belangstellenden voor een gesprek met een energiecoach  kunnen contact opnemen met Leonie via energiecoach@-energiek.nl of tel.  0653 865932.